Roodbaarsfilet met courgettespaghetti

Ingrediënten

  • 4 stukjes roodbaarsfilet met huid, circa 120 gram per stuk
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 tenen knoflook, kleingesneden
  • 2 courgettes, in heel dunne repen
  • 2 tomaten, zaadlijst verwijderd en in reepjes gesneden
  • 2 eetlepels zwarte olijven
  • Zout 
  • 4 stukjes roodbaarsfilet met huid, circa 120 gram per stuk,
  • 1 eetlepel olijfolie,
  • 2 tenen knoflook, kleingesneden,
  • 2 courgettes, in heel dunne repen,
  • 2 tomaten, zaadlijst verwijderd en in reepjes gesneden,
  • 2 eetlepels zwarte olijven,
  • Zout 

Bereiding

  • Verhit de olie in een pan en bak de roodbaarsfilet 1 minuut, draai hem dan op de huidkant en laat hem op klein vuur in 10 minuten gaar worden, bestrooi met zout.

  • Snijd de repen courgettes in dunne slierten.

  • Bak in een andere pan de knoklook kort even aan, schep er de tomaat, olijven en courgette door en bak nog 1 minuut.

  • Verdeel de courgettespaghetti over 4 borden, leg er de roodbaarsfilet op en giet het oliemengsel uit de pan erover.

Terug naar boven