Vis bitterballen

Ingrediënten

  • 500 gram Zalmfilet
  • 500 gram Kabeljauwfilet
  • 15-20 gram Indian Ribroast (01231K)
  • 10 gram Perfecto 200 (bindmiddel) (04336K)
  • 200 gram Original Wiener Paneer (09194K)
  • 500 gram Zalmfilet,
  • 500 gram Kabeljauwfilet,
  • 15-20 gram Indian Ribroast (01231K),
  • 10 gram Perfecto 200 (bindmiddel) (04336K),
  • 200 gram Original Wiener Paneer (09194K)

Bereiding

  • Snijd de zalm en kabeljauw in stukken, voeg hier de Indian Ribroast en de Perfecto aan toe en doe dit kort in een blender. Pureer kort dat het een fijne massa wordt. Draai hier balletjes van (ter grootte van bitterballen) en paneer met de Original Wiener Paneer.

  • TIP: ook lekker met 100 gram Salsa di Nocci (08455P), 100 gram gekookte gekruide rijst (09090K) of gekookte bami door het mengsel. En voor een leuk effect kunnen er diverse paneermelen gebruikt worden.

  • Frituur de visbitterballen in circa 2 minuten op 200 graden. Heerlijk dippen in de Piri Pirisaus (08135K)  

Terug naar boven