Welkom bij Versinspiratie, een kennisbank vol informatie over vers voedsel, opgezet voor de ambachtelijke versspecialist, maar inmiddels ook zeer interessant voor consument en horeca.
De Nederlandse Bakkerscentrale (NBC) heeft onlangs een innovatieve kleurwijzer voor eierkoeken gelanceerd. Dit instrumen...
Meatable heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt door het eerste legaal goedgekeurde proefevenement voor gekweekt...
Tijdens de Week van de Slager staat de veelzijdigheid en creativiteit van het werk in de slagerij centraal. Op ...
Volgens een recent onderzoek van Ipsos I&O kampt Nederland met een ernstig, maar veelal onzichtbaar probleem: verbor...
Na een faillissement door financiële problemen en marktuitdagingen, vindt Ladessa, bekend om zijn filet américain en spr...
Op naar een duurzame toekomst voor Nederlandse plantaardige eiwitten! De producentenorganisatie Eiwitboeren van Nederlan...
Bionext heeft een nieuwe campagne gelanceerd in 90 Albert Heijn winkels om biologische producten te promoten. Over een p...
De wereldwijde groentesector heeft de afgelopen jaren veel te verduren gehad. Uitdagingen zoals de coronapandemie, extre...
Een meerderheid (65,7%) van de Nederlanders is voorstander van de eiwittransitie naar een plantaardiger voedingspatroon,...
Tijdens een drie uur durende Masterclass heeft branche erkende meesterslager Peter van der Geest samen met ruim 20 stude...
De winnaar van de Spareribs Trophy 2024 is Keurslager Evert Tebak uit Nuenen. Zijn nam de prijs van deze vakwedstrijd, g...
In een recente analyse blijkt dat de prijs van vlees in de Europese Unie in februari 2024 aanzienlijk is gestegen. Verge...
Nigel Jenney, directeur van de Fresh Produce Consortium (FPC), uitte recentelijk ernstige bezorgdheid over de nieuwe Com...
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft serieuze stappen ondernomen tegen een klein slachthuis in Braban...