Momenteel is het voor iedereen een onzekere tijd. Geen idee wat er allemaal nog op ons af gaat komen. Gelukkig zijn er groepen in de samenleving waarop we kunnen leunen. Zoals de gezondheidszorg en degene die voor ons eten/boodschappen zorgen.

Midmid wil graag een handje helpen. De afgelopen dagen zijn er veel vragen geweest over online bestellingen en bezorgen. Midmid zou graag winkels die actief zijn in de voedselketen, de mogelijkheid willen geven om klanten online te laten bestellen. Hoe? Door het gratis aanbieden van hun webshop software.

Direct online

Heb jij een winkel en verkoop je groente, fruit, noten, kaas, vlees, vis of andere levensmiddelen? Stuur je NAW-gegevens en je assortiment naar Midmid per mail, dan richten zij op basis van je assortiment een kant en klare webwinkel in. Een aanpassing aan je bestaande website is niet nodig. Met deze software kun je direct aan de slag met afhalen en bezorgen van bestellingen. De webshop met jouw assortiment deel je gemakkelijk via social media.

Wat zijn de voorwaarden?

Je kunt de webshop software kosteloos gebruiken tot eind juni (of langer indien nodig). Als alles weer gaat zoals het moet gaan, zet Midmid het in goed overleg gewoon weer stop. Hopelijk kunnen zij zo ook een steentje bijdragen.

Dus ben jij een verswinkel en kan Midmid je helpen?

Bel naar 0850653452 of stuur een mail naar post@midmid.nl.

- Publicatiedatum: 24 March 2020

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl