Het VIP-event, het Vers Inspiratie Platform vindt in 2019 plaats op 1 en 2 april  in Expo Houten. Het is de vijfde editie en dit jubileum wordt groots gevierd. Alle drie de hallen van Expo Houten worden benut. Naast de traditionele organiserende partijen Vereniging van Keurslagers, Versplatform en Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten (VNV), gaat in 2019 ook de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) participeren.

Kennis is macht

Aanvullend op de inspiratie die de talloze exposanten bieden, is er voor deze jubileumeditie gekozen om kennisoverdracht een belangrijk onderdeel te laten zijn van het VIP 2019. Zowel ondernemers, medewerkers en studenten binnen de foodbranche ervaren op VIP een combinatie van inspiratie en kennis. Er worden tijdens VIP 2019 workshops georganiseerd, demonstraties gegeven en ook thema’s als duurzaamheid, verkoopvaardigheid en toekomstbestendigheid van verswinkels worden belicht.

Het kennisprogramma

Veel versspecialisten kampen met vergelijkbare problemen zoals; personeel, onderscheidend vermogen, vernieuwen, ondernemen. Hal 2 van het VIP 2019 wordt daarom ook volledig ingezet voor het kennisprogramma. Met de grote zaal en diverse workshopruimtes wordt daar ingezet op programma’s gericht alle facetten binnen een versbedrijf. Zowel voor ondernemers, medewerkers als studenten zullen  diverse workshops beschikbaar zijn.

CVAH: ‘Markt van de toekomst’

De bekende onderdelen zoals; het BBQ-plein, haring snijden en de grote zaal zijn weer aanwezig. Nieuw is dat de CVAH in hal 3 de ‘Markt van de toekomst’ creëert, waar bezoekers kennis kunnen maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen voor de ambulante handel. De basishal (hal 1) is, met een breed aanbod, primair gericht op de slagerij. Echter door de toenemende trend ‘blurring’ zijn er voldoende haakjes voor alle versspecialisten om inspiratie op te doen.
De beurs is beide dagen geopend van 15.00 tot 22.00 uur. Entree is gratis.

© vakblad Vers-inspiratie - een uitgave van b2b Communications BV - (026) 370 00 27 - Publicatiedatum: 3 December 2018

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl