28-augustus-2017 | Door: Gerhard Kwak
Delicious, hét visboek!

Delicious, hét visboek!

Delicous, hét visboek is voor visgenieters die ook thuis eens geep, langoustines, spiering of zeebaars willen klaarmaken. 100 recepten uit 10 jaar delicious zijn verzameld, compleet met een overzicht van vissoorten en veel handige tools en technieken. Uit dit visboek kook je voor brunch, lunch, uitgebreide etentjes of een feest. Naast visrecepten tref je ook recepten aan voor perfect bijpassende sauzen, salsa’s en basisgerechten als aardappelmousseline en visbouillon. Compleet met tips van vinoloog Ellen Dekkers voor geweldige wijn bij de vis.

ISBN 978-90-5956-739-9

www.fontaineuitgevers.nl

Groene vissoep met gebakken wijting

Ingrediënten

zachte gezouten boter, knoflook, wijting, sjalot, pastis, dragon, venkel, aardappels en courgette.

Garnalen met pistache-pangrattato en dragoncrème

Ingrediënten

Garnalen, venkel, peper, ouzo en rodewijnazijn.

De hoofdredacteur

Makkie Mulder is de hoofdredacteur van delicious en spin in het culinaire web op twitter en facebook, altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ze is een enorme zoetekauw, te verleiden met meringues, en zweert bij zelfgemaakte aardappelpuree. Ze verstaat de kunst om van elke gewone maaltijd een feestje te maken en gebruikt dat ook als bladenmaker in haar visie op delicious magazine.

Terug naar boven