Kleur, geur, pit en natuurlijk smaak: specerijen zijn dé smaakmakers van de keuken. Met een simpele snuf, een goede vleug of een geurig stokje maak je eenvoudig bekende gerechten heel bijzonder. Specerijen zijn puur natuur met 100% smaak en elk met een eigen karakter. Michiel Sloff ging op ontdekkingstocht en zette alle specerijen op een rijtje. Specerijen zijn voor elke versspecialist van toepassing; ga de uitdaging aan en ontdek nieuwe smaken om jouw klant mee te verrassen.

ISBN 9789 0215 67440

www.kosmosuitgevers.nl

Beeld: © José van Rielen

Zuurdesemtosti met varkens- of kipkarbonade

Ingrediënten

schouderkarbonades of kipkarbonades, venkelzaadpoeder, kruidnagel, kardemom, nootmuskaat,  komijnzaad, zuurdesembrood, karnemelk, chilipoeder en munt

Gamba en maiskolf met chili-sinaasappelboter

Ingrediënten

Maiskolven, sinaasappel, chilipoeder, zeezout, sereh, knoflook, gamba’s, komijn, venkelzaad en naanbrood

De auteur

Michiel Sloff is productontwikkelaar van beroep, hij was deelnemer aan Heel Holland Bakt en winnaar van de kersteditie Heel Holland Bakt 2015. Van jongs af aan is hij al bezig met eten. Zijn droom was bakker worden. Maar na zijn opleiding wilde hij toch meer, studeerde door en werd voedingsmiddelentechnoloog. Michiel is nu al 12,5 jaar elke dag bezig met specerijen bij Verstegen Spices & Sauces en het opbouwen van zijn smaakbibliotheek. Daar ligt zijn passie!

© vakblad Vers-inspiratie - een uitgave van b2b Communications BV - (026) 370 00 27 - Publicatiedatum: 19 February 2018

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl