Het nieuwe boek Spice Wise Green: Een vegetarisch Spice Wise boek, een zoutloos groenteboek, of gewoon: koken met groenten, kruiden en specerijen. De natuurlijke rijkdom aan smaken is zo groot, dat je geen zout hoeft toe te voegen. Kiezen tussen lekker óf gezond, dat hoeft dus niet meer.

SVH Meesterkok Michel Hanssen ontwikkelde voor zijn nieuwste boek strooimelanges voor elke groente. Uitgebalanceerde specerijenmengsels, die de groentesmaken op natuurlijke wijze versterken. Ontdek hoe je zelf de beste kruidenmixen maakt en geef een spicy oppepper aan vegetarische curry’s, pasta’s, stoofschotels of een vegetarische Indische rijsttafel. Ook voor bijgerechten vind je volop inspiratie. En zelfs kruidige sauzen, chutneys en dressings maak je eenvoudig thuis. Zonder zout, maar vol smaak.

De groentekeuken van Spice Wise Green laat je kennismaken met geurige specerijen en kookstijlen van over de hele wereld. Én met de lekkerste seizoensgroenten van vlak om de hoek. Het nodigt je uit om je dagelijkse maaltijden gevarieerder, gezonder en creatiever te maken. Met pure smaken die je goed doen.

spicewise.nu
 

- Publicatiedatum: 28 April 2021

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl