Wil Doomen heeft een CD-Rom samengesteld met praktische informatie over het vak patisserie, bomvol recepten en tips.

De CD is opgebouwd uit drie onderdelen

  • Deel 1: patisserie hierop staan 16 hoofdstukken basispatisserie met o.a.:
    Boterdegen, amandelwerk, soezen, bladerdeeg, beslag, schuim en crèmevullingen, gistdegen, pudding/bavarois,marsepein, versieringsleer, suikerwerk, chocolade, taarten en gebak,
    Petits fours, friandises, ijsgerechten, warme nagerechten en koude na gerechten. 
    Allen vooraf gegaan met aanwijzingen betreffende hun grondstoffen
    Verder 400 foto’s van eindproducten.
  • Deel 2: Collegiale tips hierop staan een 2.000 tips verdeeld in 10 hoofdstukken
  • Deel 3: Recepten en tips hierop staan 350 recepten met foto’s

Om een idee te krijgen van de inhoud van de CD hebben we hebben een aantal recepten van deze CD uitgewerkt, die kun je vinden bij (vak)recepturen

  • Ambachtelijke bonbons
  • Chocolade Boomschors
  • Hollands appelgenot
  • Kaneelvlaai

En wat algemene informatie terug te vinden bij Productinformatie

  • Broodafwijkingen
  • Chocoladewerk
  • Marsepeintips
  • Tips Boterdegen

De Verzamel Cd-rom Patisserie is te verkrijgen via wildoomen@ziggo.nl voor slechts € 20,-.

© Wil Doomen - Publicatiedatum: 18 March 2016

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl