Dit jaar vindt de Dag van de Slager XXL plaats op 24, 25 en 26 mei. De Dag van de Slager wordt georganiseerd om het Nederlands publiek en specifiek kinderen en jongeren de veelzijdigheid en creativiteit van het slagersvak te laten zien en beleven. Vandaar dat dit jaar het thema is: jong geleerd, oud gedaan.

De slagersbranche heeft behoefte aan jonge, creatieve mensen die slager willen worden. De Dag van de Slager biedt de slagersbranche een perfecte gelegenheid om te laten zien hoe creatief, afwisselend en ambachtelijk een baan in het slagersvak is. Doel van de Dag van de Slager is dan ook om kinderen en jongeren, maar ook volwassenen kennis te laten maken met het slagersvak en –ambacht.

De Dag van de Slager is bestemd voor alle slagers die ambachtelijke slagershandelingen verrichten, zichtbaar voor winkelend publiek en als onderdeel van dagelijkse activiteiten.

Door de activiteiten die de deelnemende slagers organiseren, wordt de veelzijdigheid en creativiteit van het slagersvak getoond. Elke deelnemende slager bepaalt zijn eigen programma tijdens de Dag van de Slager XXL, passend bij het thema de ‘jong geleerd, oud gedaan’. Denk hierbij aan klassenbezoeken, gastlessen op school, workshops en veel meer.

De Dag van de Slager is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb). De Koninklijke Nederlandse Slagers voert dit project in opdracht van Sovvb uit. Slagers kunnen zich aanmelden op www.dagvandeslager.nl als deelnemer en ontvangen een uitgebreid promotiepakket.

- Publicatiedatum: 23 January 2018

Copyright 2018 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Telefoon 026 – 370 00 27 | Email saskia@b2bcommunications.nl