Vanwege grote belangstelling is het eerder aangekondigde Kennisevent op 13 september a.s. over het langer houdbaar verpakken van verse levensmiddelen door middel van Trayseal technologie volgeboekt! Op donderdag 14 september organiseert MULTIVAC Nederland daarom een extra gratis kennisevent met exact hetzelfde programma als op 13 september. Het kennisevent van 20 september is inmiddels ook volgeboekt, maar niet getreurd er wordt nóg een event georganiseerd op 21 september. Mocht u zich nog niet aangemeld hebben, doe dit dan z.s.m. om teleurstelling te voorkomen. 

De events op 14 en 21 september zijn exclusief toegankelijk voor verwerkers of fabrikanten van verse levensmiddelen in Nederland. Tijdens de events komen o.a. specialisten in verpakkingsmaterialen en verpakkingsmethodieken voor verse levensmiddelen aan het woord. Daarnaast zal de geavanceerde MULTIVAC Trayseal technologie gedemonstreerd worden. 

Het programma van het kennisevent op donderdag 14 september is toegespitst op startende of kleine ondernemingen die versproducten verwerken en het event op donderdag 21 september op grotere, meer ervaren fabrikanten. Uiteraard is er tijdens de events de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere collega verse levensmiddelen verwerkers of fabrikanten. 

Meer informatie over deze kennisevents, het programma en de aanmeldprocedure kunt u lezen op www.multivac.nl onder Nieuws & Evenementen. Wees wel op tijd met aanmelden aangezien er een beperkt aantal deelnemers toegelaten kan worden. Met vragen aangaande het event bent u welkom contact op te nemen met Saskia Cooman van MULTIVAC via info@multivac.nl.  MULTIVAC verheugt zich erop u te ontmoeten en u inzicht te geven in hoe uw verse levensmiddelen langer houdbaar te verpakken met de MULTIVAC Traysealing technologie.

- Publicatiedatum: 25 July 2017

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl