Horecaprofessionals uit de regio spreken hun vertrouwen uit over het vernieuwde concept van Horeca & Food Inspiratie Venray. Veel lokale en regionale horecabedrijven maken onderdeel uit van het randprogramma voor Horeca & Food Inspiratie Venray dat nu bekend is gemaakt. Lokale chef-koks geven demonstraties, prominente horecabedrijven schuiven aan bij Het Ronde Tafel Gesprek en onderwijsinstellingen brengen een bezoek aan de beursvloer voor kennis en inspiratie. Het volledige randprogramma wordt gepresenteerd door dagvoorzitter Rob van Lieshout.

Het programma van Horeca & Food Inspiratie Venray bestaat onder meer uit livedemonstraties van lokale chef-koks op het Streekgastronomieplein. Hier wordt de kracht en kwaliteit van culinair Limburg gedemonstreerd. Meerdere horecabedrijven uit de regio werken hieraan mee: Culinair Creatief, a Belle, Hotel & Brasserie de Zwaan, Hulsman, Lion d’Or, Hoeve de Boogaard, Brasserie‘54, Bij Christoffel, Samen, De Perdstal en Lucki Pijpers (2e geworden met Amuse Prijs Nederland 2016).

Op beursdag 2 vindt van 15.30 tot 17.00 uur Het Ronde Tafel Gesprek plaats met prominente horecabedrijven en brancheprofessionals. Zo schuiven Bavaria, Van der Valk Hotel Cuijk, Hanos, Imagro, ROC de Leijgraaf, Theaterhotel Venlo, Proeflokaal Goesting en de stichting Smaak zit tussen je oren. Oftewel; authentiek ondernemerschap versus nieuwe denkwijzen.

Daarnaast bestaat het programma uit wedstrijden voor scholieren. Er is op beursdag 1 een Young Talent Award. Verschillende scholen nemen deel aan deze wedstrijd: Cas Spijkers Academie Boxmeer, ROC de Leijgraaf Cuijk, Summa Collega Eindhoven en Gilde Opleidingen Venlo. Er is op beursdag 2 een BBL Kookwedstrijd. Het is de bedoeling dat een BBL-leerling samen met de leermeester een culinaire presentatie neerzet met als thema Oud & Nieuw. Deelnemers gaan aan de slag om klassieke gerechten in een modern jasje te steken. De gerechten worden door een vakjury beoordeeld.
Het omvangrijke programma telt ook meerdere kennissessies van Koninklijke Horeca Nederland, ROC de Leijgraaf, Gastvrijheid in bedrijf biedt op haar eigen stand workshops aan en Van der Valk Opleidingen geeft op de woensdag (leerlingen-dag) een presentatie. Verder zijn er ieder anderhalf uur proeverijen op het Bierproefplein en organiseren Sweets & Zo en Lucki Pijpers op de laatste beursdag interactieve kookclinics.

Tijdens de horecavakbeurs is er in de corridor een interactieve vacaturewand waaraan UWV en Uitzendbureau 68 Degrees hun medewerking verlenen. Deze wand is door iedereen (exposant en bezoeker) te gebruiken. Het volledige randprogramma is te zien op www.evenementenhal.nl/horeca.

Beursdata Horeca & Food Inspiratie Venray
Horeca & Food Inspiratie Venray is een platform voor exposanten uit de horeca, catering, gastronomie, foodservice en fastservice. De beurs kan jaarlijks rekenen op de belangstelling van duizenden horecaprofessionals. De aankomende editie van Horeca & Food Inspiratie in Evenementenhal Venray vindt plaats op 20, 21 en 22 maart 2017. Ook de openingstijden zijn meegenomen met alle aanpassingen die Evenementenhal voor deze editie heeft doorgevoerd: 20 en 21 maart van 12.00 tot 19.00 uur en 22 maart van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/horeca.  

- Publicatiedatum: 24 January 2017

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl