Vakbeurs VersVak in Evenementenhal Hardenberg brengt versspecialisten op de hoogte van de laatste trends en innovaties uit de vlees- en broodsector. Kom ook naar VersVak: dé regionale inspiratiedagen voor de vlees- en broodsector

Ruim 2.000 ambachtelijke slagers, bakkers, poeliers, traiteurs, cateraars en andere brancheprofessionals bezoeken de beurs: een prima plek om collega’s te ontmoeten, informeel te netwerken en ideeën over het vak met elkaar uit te wisselen. Maar ook om workshops, lezingen en demonstraties te volgen. Deze beurs heeft een duidelijke focus op zowel de vlees- als bakkerijsector, waarbij de ambachtelijke slager en bakker centraal staan. 

Zien, beleven, proeven

Zowel food- als non-foodleveranciers presenteren hier op 9 en 10 april hun assortiment en innovaties: van grondstoffen tot eindproducten, machines, gereedschappen en winkelinrichting tot verpakkingsmaterialen. Ontmoet onder andere Verscentrum Ter Brugge, Foodimpuls, Nauwxs en het Wroetvarken, Meiko, Tieben Vlees, Boonstra Verswaren, Duroc d’Olives, Burgman en Koeltechnisch Buro Midden Nederland. 

Interactief 

Voel, proef en beleef! Kijk mee bij de vele demonstraties, doe mee aan workshops. Ze zijn laagdrempelig, interactief en voor iedereen toegankelijk. Deelname is gratis. Ook het programma in de demo- én in de seminarruimte biedt voor elk wat wils. Volg in de seminarruimte een of meer lezingen die jou, als ambachtelijke bakker of slager, vooruit kunnen helpen in je vak. In de demoruimte ligt de focus op een praktische presentatie. Hier worden de lekkerste versproducten live bereid. Zo deelt demoslager Gert-Jan Kiers zijn kennis en passie met professionals uit de slagerijbranche met een unieke demonstratie over het uitbenen van een mooi stuk vlees. 

Praktische informatie

Vakbeurs VersVak vindt plaats op 9 & 10 april 2018 in Evenementenhal Hardenberg

Openingstijden: op 9 april van 11.00 tot 21.00 uur en op 10 april van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis. 

Meer informatie, of inschrijven voor een toegangsticket via: www.easyfairs.com/versvak met code 2888. 


 @VakbeursVersVak  
 Vakbeurs VersVak

© vakblad Vers-inspiratie - een uitgave van b2b Communications BV - (026) 370 00 27 - Publicatiedatum: 19 February 2018

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl