Volgend weekend (11 & 12 juni) wordt de Centrale Markthal in het Foodcenter in Amsterdam omgetoverd tot een waar paradijs: Butcher’s Heaven. Tijdens Butcher’s Heaven bereiden ruim 29 chefs en hun teams (o.a. Ron Gastrobar, Happyhappyjoyjoy, Lute, the Roast Room, Julius bar&grill en Jord Althuizen) met passie en respect ‘van boer tot bord’ hun favoriete gerechten.

Waar het ooit draaide om aardappelen, groente en fruit, worden bezoekers ondergedompeld in de stoere wereld van vlees. Heerlijk, eerlijk vlees in al zijn veelzijdigheid. Mooie stukken gebraad, verfijnde delen, maar ook ‘vergeten’ soorten die verrassend lekker zijn. Niet teveel garnituur, geen poespas, maar puur natuur vlees in een relaxte festival sfeer. Die dag zijn er workshops en demonstraties uitbenen, een worstatelier van Brandt & Levie, Brand bier laat je kennis maken met al hun speciale bieren, er is een Jim Beam bourbon bar, Damrak gin&tonic, mooie wijnen en vele proeverijen! Als echte vleesliefhebbers en kenners uit het vak mag je dit event niet missen.

De KNS geeft 2 x 2 kaarten weg. Wat moet je doen? Reageer op de Facebookpost van de KNS waarom jij twee kaarten verdient. De twee winnaars (die ieder twee kaarten krijgen) maakt de organisatie dinsdag om 10:00 uur bekend op de Facebookpagina van de KNS.

Kijk voor meer informatie over het Butcher's Heaven op www.butchersheaven.com.

Bron: KNS

- Publicatiedatum: 6 June 2016

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl