Een verrassend veelzijdig vak
Van 13 tot en met 18 mei 2019 kunnen slagers weer hun vak, het oude en nieuwe ambacht, de creativiteit en veelzijdigheid van hun vak laten zien tijdens de Week van de Slager. Het is de bedoeling om tijdens de Week van de Slager zoveel mogelijk mensen van kinderen tot volwassenen kennis te laten maken met ons slagersvak. Dat is absoluut noodzakelijk want we hebben volop behoefte aan jonge mensen die op creatief met het vak an de slag gaan. Alleen met volop jonge mensen en ook zij-instromers hebben we een goede toekomst. Kom op slagers doe mee!

De slagers die mee willen doen, vorig jaar hadden we ruim 200 slagers, kunnen zelf invullen hoe ze deze week uitpakken. Denk aan gastlessen op scholen, proeverijen, bezoeken aan boeren, demonstraties, rondleidingen door de zaak, workshops of een klassenbezoek.

De Week van de Slager is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb). De KNS, Koninklijke Nederlandse Slagers, voert dit project in opdracht van Sovvb uit.  Slagers die mee willen doen kunnen zich inschrijven via de website.

- Publicatiedatum: 19 January 2019

Copyright 2019 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl