Ook in 2020 vieren we weer de Week van de Slager. Een week waarin de ambachtelijke slager het veelzijdige en creatieve karakter van het slagersambacht laat zien. In 2020 vindt de Week van de Slager plaats van 11 tot en met 16 mei 2020. 
 

De slagersbranche is in beweging en de vraag naar ambachtelijke vakmensen groeit waardoor er behoefte is aan mensen die slager willen worden. De Week van de Slager is een perfecte gelegenheid om te laten zien hoe verrassend veelzijdig het slagersvak is en dat het een vak met toekomstperspectief is. Want, een baan in het slagersvak is creatief, afwisselend en ambachtelijk. Het doel van de Week van de Slager is dan ook om kinderen, jongeren en volwassenen kennis te laten maken met het slagersvak en –ambacht. 
Bij de deelnemende slagers wordt tijdens de Week van de Slager de veelzijdigheid en creativiteit van het slagersvak getoond met een eigen programma. Denk hierbij aan klassenbezoeken, gastlessen op school, demonstraties, workshops en veel meer. 
 
De Week van de Slager is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb). De Koninklijke Nederlandse Slagers voert dit project in opdracht van Sovvb uit. Slagers kunnen zich aanmelden op www.weekvandeslager.nl  als deelnemer en ontvangen promotiemateriaal. 
 
Bron: KNS

- Publicatiedatum: 5 December 2019

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl