Meester Boulanger en Heel Holland Bakt jurylid Robèrt van Beckhoven brengt bierbrood op de markt. Als basis gebruikt hij drie verschillende soorten Leffe abdijbier: Blond, Bruin en Tripel.  Het brood is er in drie varianten: zacht en subtiel, kruidig en licht bitter, en bitter en zoet. De roggekorrels voor het brood worden uren geweekt in abdijbier, tot ze helemaal zijn verzadigd zijn. Daarna worden ze gekookt en blijft alleen de smaak van het bier over. Vanaf 1 november is het brood verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten, diverse cafés, en in de bakkerij van Robèrt Van Beckhoven. Speciaal voor de thuisbakkers nam Robèrt een tutorial op.

Meer info: bij Robèrt

 

- Publicatiedatum: 21 October 2017

Copyright 2019 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl