In juli 2015 is het nieuwe foodie-inspiratieplatform Vleeschwaar gelanceerd. Op het platform vind je naast heerlijke recepten ook achtergrondverhalen over het ambacht, filmpjes, leuke weetjes en tips met betrekking tot vleeswaren en lekker eten. Het platform werkt hiervoor onder andere samen met verschillende smaeckmakers (ambassadeurs) zoals topsporter Naomi van As, chef-koks Alain Caron en Agus Hermawan en foodbloggers Francesca kookt en Oh my Foodness. Deze fijnproevers en culinaire kenners delen hun expertise door middel van hun favoriete vleeswarenrecepten.

Smaeckmakers

Onder de kopjes ‘Op chique’, ‘Balansmomentje’, ‘Lekker & leuk’ en ‘Pimp je kliekje’, biedt Vleeschwaar.nl voor ieder wat wils. Je vind hier zowel culinaire hoogstandjes als ook magere recepten en gerechten die kinderen niet alleen leuk vinden om te maken maar ook nog eens heerlijk om op te eten. 

Podium

Vleeschwaar.nl is een initiatief van de Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie (VNV) en heeft als doel om Nederlandse vleeswaren het podium te geven wat ze verdienen. Richard van der Kruijk, algemeen secretaris VNV: “Met de komst van Vleeschwaar willen wij laten zien dat je vleeswaren op veel meer manieren kunt gebruiken dan men denkt. Zo kun je op ieder moment van de dag een heerlijk, gezond en vaak ook nog budgetvriendelijke maaltijd op tafel zetten.” 
 

Vleeschwaar.nl

- Publicatiedatum: 2 February 2016

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl