Vlak voor de feestdagen introduceerde Epos decoratiemixen onder de naam Twisters. De vier nieuwelingen zijn een feest voor het oog en de smaakbeleving is intens. Met de Twisters geeft de slager het assortiment voor de feestdagen een exclusieve twist.

Een decoratiemix is veelzijdig in gebruik, volgens Epos. Bijvoorbeeld als randje om een burger, gemengd door een salade of om een rollade. De combinatie van de kleurrijke tekening en intense smaken maken deze mixen zo bijzonder. Zo geeft de slager een gerecht in een handomdraai een opvallende twist. Vandaar dat de vier smaakmakers de naam Twisters dragen. Volgens Epos zijn de feestdagen bij uitstek geschikt om kennis te maken met de nieuwe mixen.

Smaakomschrijving Twisters

De lijn van Twisters bestaat nu uit vier varianten. De Smokey Twister heeft een, zoals de naam zegt, rookachtige smaak. De robuuste, rood-bruine smaakmaker past met een beetje pit van chipotle chili goed bij vlees. Voor de echte durfal is er de Spicy Twister. Deze kleurrijke, grove decoratie geeft dankzij Jalapenopeper een overweldigende twist aan vlees en gevogelte. Een hele bijzondere in deze rij is de Super Twister. De kleurrijke, bijna zoete, Twister combineert geroosterd zeewier met een vleugje sinaasappel. Een krachtige toevoeging voor vlees, vis en gevogelte. De meest frisse variant is de groen-witte Lemon Twister. De citroensmaak past vooral goed bij vis. 

Meer informatie

Geïnteresseerden kunnen meer informatie aanvragen bij de rayonmanagers van Epos. Via www.epos-specerijen.nl, social media en de nieuwsbrief zal het bedrijf ook regelmatig informatie en recepten delen.

Lemon Twister

Smokey Twister

Spicy Twister

Super Twister

- Publicatiedatum: 20 November 2017

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl