“Vers en met liefde”; dat is de boodschap van een tv-spot die door een aantal samenwerkende versdetailhandelbranches wordt gelanceerd. Deze samenwerkende branches zijn de kaasspeciaalzaken & foodspecialiteitenwinkels (Vakcentrum), groentespecialisten (AGF Detailhandel Nederland), visspecialisten (VNV), bakkers (NBOV), bloemisten (VBW), poeliers (NBPW) en slagers (KNS). In een tv-spot, die te zien is vanaf 27 april op de publieke zenders, tonen de gezamenlijke branches de kracht van de ‘versspecialist in jouw buurt’. Het doel is om de consument attent te maken van de kernkwaliteiten van deze unieke ondernemers. ‘Koop lokaal’ is voor deze ondernemers van groot belang. 

In de tv-spot is te zien voor welke kernkwaliteiten deze verswinkeliers staan, zoals lokaal betrokken, huisgemaakte en unieke producten, kennis van de herkomst en passie voor producten, persoonlijk contact, veilig winkelen en het betreft straat- en sfeerbepalende winkels. Dat doen deze winkeliers elke dag, met liefde. Daarom is de boodschap in deze spot: “Vers en met liefde, de versspecialisten in jouw buurt”.

De commercial is een eerste vorm van gezamenlijke communicatie door de versspecialisten en vormt een opmaat naar een langer lopende consumentencampagne en bredere samenwerking binnen de branches. 

Bekijk hier de tv commercial: https://vimeo.com/410164039/71cc1a3dab

Bron: Vakcentrum Foodspecialiteiten

- Publicatiedatum: 28 April 2020

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl