Het bestuur van de Noordelijke Slagers Manifestatie maakt zich weer op voor het organiseren van de 13e editie van de NSM.

Sinds begin jaren '80 van de vorige eeuw is de NSM een stichting die vakwedstrijden organiseert in combinatie met een beurs. Ook in 2017 is het bestuur weer van plan om geweldige, hoogstaande vakwedstrijden te organiseren voor iedereen die zich tot de slagerij- en vleessector aangetrokken voelt. 

NSM maandag 2 oktober in Zwolle

Het ééndaagse NSM evenement wordt georganiseerd in Hotel Van der Valk in Zwolle. Uiteraard wordt daarbij de gelegenheid geboden ruimschoots te netwerken met de aanwezige bedrijven. Later die avond is dan de feestelijke prijsuitreiking onder leiding van sportpresentator en slagerszoon Tom Egbers.

Voor de keuringen van de wedstrijdproducten, op zaterdag 30 september, maakt het NSM-bestuur weer dankbaar gebruik van de faciliteiten van de firma Boonstra Verswaren te Peize. Over deelname aan deze wedstrijden en aanlevering van de producten zullen binnenkort nadere mededelingen worden gedaan. 

Het bestuur van de NSM bestaat uit Johnny Hemmen uit Onstwedde, Karst de Jong uit Appingedam en Jan Nederhoed uit Leek. Voor aanvullende informatie kun je met laatstgenoemde contact opnemen via telefoonnummer 0594-510080.

 

- Publicatiedatum: 27 March 2017

Copyright 2018 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Telefoon 026 – 370 00 27 | Email saskia@b2bcommunications.nl