Tijdens de VIP zijn heel wat kaartjes ingevuld bij de stand van EPOS. De vraag was: ‘wat zit er in de pesto-basilicum Sensation’? Het moeilijkst te raden ingrediënt was: cashewnoten. De meeste inzenders kozen voor pijnboompitten. Uit de goede inzendingen is één winnaar getrokken: Vleesschhouwerij Rhenen. Bertran Smits heeft de prijs onlangs in ontvangst genomen: een krat vol Sensation producten en een tegoedbon voor nog eens € 150,- te besteden bij EPOS. Vakblad Vers-inspiratie was erbij.

Vleeschhouwerij Rhenen

De pas geopende slagerij is een unieke winkel waar je het échte ambacht van de slager ervaart, alles volledig transparant. Dat zie je al direct bij het binnenstappen. Stoer stukken vlees hangen in het zicht in de koelcel. De werkbank staat midden in de winkel,. Er worden spontaan workshops (uitbenen, vliezen, snijden) gegeven. Alle producten, ook de worst worden in de winkel gemaakt. Volop vers, volop beleving.

www.vleeschhouwerijrhenen.uw-slager.nl

www.epos-specerijen.nl

Copyright 2017 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Telefoon 026 – 370 00 27 | Email saskia@b2bcommunications.nl