Foto: Twentse keitjes

De gegrilde worstsoorten hebben, evenals de kookworsten,  als kenmerk dat ze gemaakt worden van rauw vlees. Dat kunnen alle mogelijke vleessoorten zijn. Vaak worden ook  combinatiesvan de verschillende  soorten toegepast. Na het bereidingsproces waarbij kruiden, specerijen en andere smaakmakers worden toegevoegd worden de worsten  gegrild en soms  gerookt. Gegrilde  worstsoorten zijn er in overvloed. Met name in Nederland is de grillworst populair. 

- Publicatiedatum: 27 February 2016
  • 9 per pagina
  • 12 per pagina
  • 15 per pagina
  • 18 per pagina
  • Toon alles

St Galler Kalbsbratwurst IGB

Een wit Zwitsers kookworstje van 100 tot 110 gram, met als basis kalfs-, varkensvlees en melk. De witte kleur is voornamelijk afkomstig van de...

Saté grillworst

saté grilworst De slager neemt voor deze aparte Indische variant gewone grilworst die hij in de lengte doorsnijdt. De lange repen...

Münchner Weisswurst

Een bekende grilworstvariant in Duitsland en speciaal in de regio München. Vergelijkbaar met witte worsten uit België. De worst...

Grilworstletter

De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen* varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale grilworstmelange...

Grillwurst

Het magere varkensvlees en het kinnebakspek voor de barbecueworst wordt verkleind en vermengd met kruiden als peper, foelie, koriander en...

Grillworst met pepernoten

Een licht gegrilde worst volgens het zelfde principe als de gewone grilworst. Alleen zijn aan dit product hele pepernoten toegevoegd. De...

Grillworst met paddestoelen

Voor het deeg van deze grilworstjes wordt varkensvlees en mager spek. gebruikt. Het deeg wordt gemalen en vermengd met zout, kruiden en een mix...

Grillworst

De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen* varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale grilworstmelange...

Grillstengels

De stengels worden gemaakt gewone grilworsten. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale grilworstmelange bestaande uit: peper,...

Gevulde grillworst

Voor deze grilworst wordt gewone grilworst gebruikt. Na het garen van de worst wordt de darm verwijderd en wordt er een insnijding gemaakt boven...

Gehaktbrood

Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Veel slagers hebben hun eigen melanges, maar over het algemeen worden peper en...

Berner Würstel

De Zwitserse variant van de Hollandse barbecueworstjes. Aan het sappige deeg worden stukjes Emmentaler kaas toegevoegd. Na het garen van de...

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl