Foto: groentemannen met ster in 2016

‘Groenteman met Ster 2016’ bekroont 24 uitzonderlijke ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken in Nederland 

Op 18 september 2016 zijn bij De Schakel in Nijkerk, voor het eerst in de geschiedenis, de sterwinnaars bekendgemaakt van de landelijke verkiezing ‘Groenteman met Ster 2016’. Tijdens deze editie ontvingen maar liefst 24 ambachtelijke groentespeciaalzaken 1, 2 of 3 sterren. De sterren zijn het resultaat van een strenge beoordeling en een bekroning voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. 
 
Niet zomaar een titel
Groenteman met Ster word je niet zomaar. Groentespecialisten nemen deel aan twee meetrondes: een meetronde van de ‘achterkant’ van de onderneming, waarbij – naast toetsing van de wettelijke eisen – de gehele organisatie achter de schermen wordt doorgelicht, en een meetronde van de ‘voorkant’ van de onderneming, waarbij alle onderdelen die de klant ziet en ervaart worden getoetst. Deskundige vakjury’s, mysteryshoppers, winkelbeoordelaars en klanten beoordelen de groenteman uitgebreid in deze twee rondes. De sterwinnaars vertegenwoordigen daarmee de top van de ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken in Nederland.

Volop kansen
Een ondernemer mag eigenlijk ‘nooit’ tevreden zijn. Het proces van verbeteren en inspelen op de wensen van de (moderne) consument gaat continue door. De verkiezing Groenteman met Ster helpt de deelnemende bedrijven hiermee. Door die gedegen beoordeling weet elke deelnemer waar zijn kracht ligt en waar zijn kansen. Met de tips en verbeterpunten, kan de ondernemer direct aan de slag. Op die manier kunnen veel ondernemers zichzelf jaar op jaar verbeteren. Mark Heemskerk, directeur van brancheorganisatie AGF Detailhandel Nederland: “Het is geweldig om te zien hoe in deze allereerste editie alle deelnemende groentespecialisten en hun teams zich zo enthousiast hebben ingezet en dat we al zoveel sterren hebben kunnen uitreiken. Daar zijn we enorm trots op.”

Bezoek de sterwaardige specialist
De sterwinnaars gaan de komende weken volop met de promotie van hun prestatie aan de slag in de winkel en daarbuiten. Zij zullen nu nog meer dan voorheen met passie over hun producten en vakmanschap vertellen. Vanuit Groenteman met Ster hebben zij hiervoor allerlei promotiemateriaal gekregen. Het is in ieder geval duidelijk: “Groenteman met Ster zet de groenteman nog beter op de kaart in Nederland als dé specialist in groente en fruit. Want dat verdienen deze bewezen groentespecialisten!”

Klik hier voor de sterrenwinnaars

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd door AGF Detailhandel Nederland (ADN). Het NBC voert de verkiezing Groenteman met Ster professioneel, onafhankelijk en objectief uit. Kijk voor meer informatie over de verkiezing Groenteman met Ster op www.groentemanmetster.nl.

- Publicatiedatum: 19 September 2016

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl