Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze gewaardeerde voorzitter Fred Karremans. Fred kreeg recent te horen dat hij ernstig ziek was. 27 maart jl. overleed hij in bijzijn van zijn familie in het ziekenhuis.

Wij hebben Fred leren kennen als een gedreven en betrokken ondernemer en vakman. Zijn integriteit, gedrevenheid, kritische houding en hart voor de bedrijfstak hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het beleid van de vereniging en daarmee de professionalisering van de slagersbranche. Fred was jarenlang actief in de adviescommissie Ondernemerszaken en had altijd goede inbreng en heldere feedback.

Sinds 2017 was hij de voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Slagers. Een rol die hij met bescheidenheid maar met enorme inzet en een goede visie vervulde. Voorheen was Fred jarenlang actief als bestuurder en voorzitter van het Worstmakersgilde. In de hele branche geldt dat er veel respect is voor Fred als bestuurder, ondernemer en collega. Fred was als slager-ondernemer in Rijswijk ook actief in de lokale winkeliersvereniging.

Wij zijn verdrietig over dit verlies en gaan Fred enorm missen. Onze gedachten gaan nu uit naar zijn familie, vrienden en collega’s die wij veel sterkte wensen.

Bestuur en medewerkers Koninklijke Nederlandse Slagers

- Publicatiedatum: 28 March 2019

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl