Regelmatig ontvangt 'Vers-inspiratie'  vragen met betrekking tot informatie over het slagersvak. Dat varieert van opleidingsmogelijkheden, informatie voor spreekbeurten, de mogelijkheid om een slager te bezoeken tot het verzoek om echte slagersrecepten. Op deze pagina plaatst Mijn Slager een aantal informatiebronnen bij elkaar. 
 

   
Vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie.nl

De website voor versbrede informatie voor ondernemers in de versbranche en geïnteresseerde consumenten. De site biedt honderden pagina's met interessante zaken die van pas komen bij het zakendoen en het breed informeren van consumenten. 

Vers-inspiratie

Vakblad Vers-inspiratie

Hét (inspiratie) medium voor ondernemers van ambachtelijke versspeciaalzaken.

We prikkelen de zintuigen met vakrecepturen, innovaties, beleving en spelen in op trends. Daarnaast voorzien we de ondernemer van informatie over zijn personeelsbeleid, trends, marktcijfers, wetgeving en ondernemerschap. Dat alles zowel on- als offline. Wij sturen onze lezers geen nieuwsbrief, maar een Inspiratiebreak waarin we diverse onderwerpen uitdiepen..

Vers-Inspiratie / Info: b2b Communications BV, Velp. Tel 026-3700027 / info@b2bcommunications.nl    

Vakblad Voedingsindustrie

Vakblad Voedingsindustrie informeert het management van foodproducenten gespecialiseerd in vlees en wild, kip en gevogelte, vis, agf, convenience, catering en delicatessen De redactie onderhoudt  contacten met binnen- en buitenlandse researchinstituten/ kenniscentra en vertaalt de resultaten van relevant onderzoek naar de praktijk. Een prettige mix van wetenschap, trends en ontwikkelingen, binnen- en buitenlands (product)nieuws en ‘nice to know’. 

Een initiatief van: B2B Communications | Saskia Stender 06-29022488 | John Wallbrink 06-45440647 of mail ons info@b2bcommunications.nl

SVO vakopleiding food

SVO vakopleiding food biedt een uitgebreid pakket aan trainingen. Op de site a staat het standaard aanbod van trainingen in de aandachtsgebieden culinair, management en ondernemerschap, productie en procestechniek, productkennis, verkoop en advies en voedselveiligheid. SVO levert ook maatwerk.

• Info: SVO, Kroonslag 2 3991 TW Houten 030 275 8181

Stichting Verskwaliteit Nederland

Versondernemers moeten tegenwoordig aan steeds meer wettelijke eisen voldoen. Deze ‘trend’ zal alleen maar toenemen. Stichting Verskwaliteit Nederland zorgt ervoor dat deze ontwikkeling geen bedreiging is, maar juist een kans. De stichting biedt de Nederlandse slager/ondernemer een praktisch en laagdrempelig verskwaliteitssysteem dat bestaat uit verschillende modules met aanvullende diensten en services. Denk hierbij aan hygiëne, voedselinformatie en duurzaamheid. 

De Stichting Verskwaliteit Nederland is in het leven geroepen omdat regels en werkwijzen in de versbranche regelmatig veranderen. De stichting past haar diensten daarop voortdurend aan en voorziet de slager van de laatste handvatten en informatie zonder dat het de ondernemer veel energie en moeite kost.

• Info: Stichting Verskwaliteit Nederland

Vakblad 'de Slager' 

‘De Slager’ is het vakblad van de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) Het richt zich op de slagers van Nederland en op de relaties van de KNS. Met het blad wil de bond de lezer zo breed mogelijk informeren waarbij alle aspecten van het vakmanschap en het ondernemerschap komen aan bod. Zaken als (inter) nationale wet en regelgeving, cao-onderhandelingen, juridische - en vaktechnische begeleiding zijn binnen het brede dienstenpakket, opvallende KNS-activiteiten. 

• Info: De Slager. Een uitgave van: KNS, Diepenhorstlaan 3, Rijswijk / tel. 070 3906365 . 
PR & Communicatie. Marian Lemsom / email: m.lemsom@knsnet.nl

De slager in de klas

Via de website vind je niet alleen internetlessen als aanvulling op het lespakket 'Lekker Werk', maar kun je ook ontdekken waar je bij meer dan 150 deelnemende slagers terecht kunt voor een bedrijfsbezoek met de klas. 


• Info: slagerij in de klas 

SlagersKidz

De site waar kinderen van alles te weten kunnen komen over de Nederlandse slagerij. Ze maken kennis met het vak en krijgen materiaal aangereikt voor spreekbeurten. Ze worden geïnformeerd over: geschiedenis, het vlees, de slagerij in het algemeen, de verschillende specialismen, halal en biologisch. Een rijke informatiebron voor kidz. 

• Info: Slagerskidz. Een project van: KNS, Diepenhorstlaan 3, Rijswijk / tel. 070 3906365 . 

Slagerspassie

is dé digitale inspiratieomgeving voor ondernemers en medewerkers in de slagersbranche. Hier vind je inspiratie, verrijking en verdieping.

• Slagerspassie is een initiatief van de stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf (VOS) waarin de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie, FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen, zijn verenigd in het bestuur. VOS werkte nauw samen met onderwijskundig Bureau Bespeak te Amersfoort, KNS te Rijswijk en ambachtsmensen uit de slagersbranche.

• Info: Slagerspassie

Lesmateriaal

vakboeken & schema's van slachtdieren
SVO, Kroonslag 2, Houten. Tel. 030-2758181
KNS, Diepenhorstlaan 3, Rijswijk. Tel. 070-3906363

 

- Publicatiedatum: 16 June 2016

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl