Nederlanders zijn naast Duitsers en Oostenrijkers geen echt grote viseters. Per hoofd van de bevolking scoren we de laagste consumptie. Dit ondanks het feit dat het aanbod in de visspeciaalzaken meer dan ruim genoemd mag worden. We kennen gebakken visjes, gerookte paling, kibbeling, tapa's van vis, kant- en klaar maaltijden en niet te vergeten de haring. Al deze lekkernijen liggen niet zomaar in de toonbank. Daar is vaak veel werk aan voorafgegaan. Vis komt binnen in zijn natuurlijke vorm en moet be- en verwerkt worden. Fileren, roken, pekelen, drogen en paneren zijn maar een paar van de voorkomende werkzaamheden. Via deze pagina's laat 'Vers-inspiratie' je kennis maken met een aantal aspecten van het vak . 

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl