Vitelco presenteert een gericht antwoord op de groeiende vraag naar kalfsvleesproducten van topkwaliteit. Vanaf medio oktober beschikbaar voor professionals in foodservice en gastronomie: ‘Vitelpro - Veal for professionals’.

Vitelco produceert en levert zowel blank als jong rosé en rosé kalfsvlees in alle mogelijke snitten, portioneringen en aantallen. “Alleen het mooiste blanke kalfsvlees mag zich Vitelpro noemen,” stelt Pim Oostelbos, projectleider Vitelpro. “ Ook door een luxere snit en een andere wijze van verpakken onderscheidt deze lijn zich van andere kalfsvleesproducten. In de wereldwijde gastro- Kalfsvlees van topkwaliteit nomie en de professionele foodservice is steeds meer vraag naar kleinere porties van zeer hoge kwaliteit. Vitelpro is het antwoord op deze vraag.”

Nieuwe productieruimtes

“Onlangs hebben we onze vernieuwde, geavanceerde uitbeenderij in gebruik genomen, vervolgt hij. “De nieuwe productieruimtes en verpakkingslijn stellen ons in staat gebruiksklare en geportioneerde kalfsvleesproducten aan te bieden. Vitelco werkt volgens een strak geregisseerd en gecontroleerd proces, waarbij aandacht voor de individuele klant, de leveranciers en zeker ook de dieren centraal staat. Voor de nieuwe lijn selecteren we de kalveren al vooraf op de juiste kleur, gewicht en vorm. Na de verwerking volgt nog een extra strenge eindcontrole, ook op de snit.”

Van T-bone tot kalfsbacon

Vitelpro kalfsvleesproducten zijn beschikbaar voor de wereldwijde afzetmarkt. Hiervoor is een assortiment samengesteld van zo’n tien topproducten, zoals T-bone, ossobuco, kalfsbacon en speciaal geselecteerde blanke, technische delen. Clemens Roelofs, eveneens projectleider bij Vitelpro: “De Vitelpro dozen hebben een kleinere afmeting en lager standaardgewicht dan de reguliere dozen. Hierdoor kunnen de inkopers gemakkelijk de wat kleinere klanten bedienen. We spelen proactief in op ontwikkelingen in de markt. Daarom verwachten we al in de nabije toekomst nieuwe producten aan deze lijn toe te voegen.” 

Meer info bij: www.vitelco.nl
 

- Publicatiedatum: 21 October 2017

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl