24-oktober-2016 | Door: Kiki Stender
Heerlijk Hollands

Heerlijk Hollands

Door de groeiende populariteit van buitenlandse keukens en producten worden oerhollandse recepten en gewassen steeds minder vaak bereid in de Nederlandse huishoudens. Sterker: sommige Nederlandse groenten zijn zo in de vergetelheid geraakt, dat weinig mensen ze nog kennen. Zonde! ‘Ontdek het geheim van de Hollandse keuken’ laat je opnieuw kennismaken met heerlijke seizoensproducten en recepten van Hollandse bodem. Naast elk gerecht geeft de schrijfster een tip voor een vernieuwend twist aan de traditie. Herontdek de krachtige pure smaak van snoek, roodbaarsfilet en rabarber. Zie hoe eenvoudig, maar heerlijk Haagse bluf, hazenpeper en raapstelenstamppot kunnen zijn. Laat je inspireren!

Haagse bluf

Ingrediënten

bessensap, eiwitten, suiker en zout.

Roodbaarsfilet met courgettespaghetti

Ingrediënten

roodbaarsfilet, knoflook, courgette, tomaat en olijven.

Terug naar boven