eHerkenning wordt steeds verder ingevoerd door de overheid. En dat heeft ook consequenties voor de slager. Krijg je onverhoopt een schriftelijke waarschuwing voor het overtreden van de regels, dan moet je een digitale terugmelding doen en daar heb je eHerkenning voor nodig.

eHerkenning

‘Niet nodig’ denk je wellicht nu: eHerkenning. Maar let op, als je moet reageren op een schriftelijke waarschuwing van de NVWA dan heb je daar sinds kort eHerkenning voor nodig. De termijn voor het terugmelden, na een schriftelijke waarschuwing van de NVWA is 3 weken. Het aanvragen van eHerkenning kost gemiddeld 5 werkdagen. Het is daarom goed om te overwegen om nu al eHerkenning aan te vragen. Voor een eHerkenningsmiddel moet je betalen en het wordt door commerciële bedrijven aangeboden.

Veilig inloggen

U kunt eHerkenning zien als een soort DigiD voor bedrijven. Zoals burgers met DigiD kunnen inloggen bij de overheid, zo kunnen bedrijven, ondernemers en beroepsbeoefenaren dat met eHerkenning. Een belangrijk verschil is dat DigiD wordt verstrekt door de overheid en eHerkenning door commerciële bedrijven.

www.eherkenning.nl

©De Slager 2015 - een uitgave van de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) - (070) 390 63 65 - Publicatiedatum: 31 January 2016

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl