In de rij voor oliebollen, appelbeignets en appelflappen is in coronatijd niet ideaal en dus bedacht Bakkerij Kees Gutter een ludieke manier om de oudejaarsproducten dit jaar op een verantwoorde manier aan de man te brengen.

Normaal gesproken staat er op winkelcentrum `t Spil op oudejaarsdag altijd een flinke rij om het oudejaarslekkers van de bakkers van Kees te bemachtigen. Vanuit de oliebollenkraam voor de deur wordt dit lekkers vers gemaakt. Greetje Dekker-Gutter: ‘Maar in coronatijd moeten we een rij juist proberen te voorkomen en dus zijn we een samenwerking aan gegaan om de oudejaarsproducten op deze dag gratis aan huis te bezorgen.’

Samenwerking

Met de ware kerstgedachte in het achterhoofd is gekozen voor een samenwerking met World Servants Monnickendam. In 2021 steekt een groep van 10 jongeren de handen uit de mouwen in Rwanda en Ethiopië en daarvoor zamelen zij geld in. In ruil voor een bijdrage voor dit project, bezorgen de World Servants de oudejaarsproducten van Bakkerij Kees Gutter op 31 december gratis aan huis in Broek in Waterland, Marken en Monnickendam.

Voor de bezorging heeft de bakker van Waterlands de samenwerking gezocht met See By Drive, zodat de jongeren de bestellingen met deze elektrische wagentjes kunnen bezorgen.

www.keesgutter.nl

- Publicatiedatum: 8 December 2020

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl