Ook nu Keurslagerij Cees Mol in Goes middenin de hectiek van een grote verhuizing zit, loopt het in de slagerij op rolletjes. Er wordt veel zelfgemaakt: van salades tot vleeswaren, van worst tot rollades. Twee toppers uitgelicht. 

Binnenkort verhuist Cees Mol zijn bedrijf naar een groter pand zo’n 20 meter verderop. “We hebben dan zowel de winkel als onze productie samen op één locatie, dat is veel prettiger. Het nieuwe pand is ruim, heeft een open uitstraling en we bouwen er een moderne restaurantkeuken in. Klanten zien er de slagers en koks aan het werk. We hebben straks ook een mooie dry-aged kast en een groot zelfbedieningsmeubel voor de maaltijden en soepen.” 

Innovatief en smaakvol

Kwaliteit, smaak en innovatie: daar draait het om bij Cees. “Zo verkopen we vlees van het Iberico-varken en is ons rundvlees van stierenmeester Paul van Driessen uit Hoek. De runderen hebben er alle ruimte en worden goed verzorgd. Dit zorgt voor bijzonder goed en écht lekker Zeeuws rundvlees. Het vlees wordt puur verkocht, maar vormt ook de basis voor talloze specials: naar recepten van de Keur én naar die van Epos. “Onze rayonmanager Martin Hoogvliet van Epos komt geregeld langs. Hij heeft altijd nieuwe ideeën en recepten. Martin kijkt echt naar ónze winkel en wat bij ons past. Ik vind hun producten innovatief en smaakvol, en van goede kwaliteit. Van onze hamburgers en slavinken, gekruid met de mixen van Epos, verkopen we er wekelijks honderden.” 

Goede reacties

In de aanloop naar de kerst wil Cees ook bijzondere producten in zijn toonbank. “Op de gevulde rollades komen goede reacties. Vooral op die met pulled pork, dat is nu helemaal hot. We verwachten van beide varianten de komende feestmaand veel te verkopen. En ja, allemaal vanuit de ‘oude’ winkel. Ik verheug me op 5 januari; dan hebben we de knallende opening op de nieuwe locatie!”

Hieronder vind je 2 heerlijke recepten van Cees Mol.  

Bron: Vakblad Vers&Vers december 2015

Pulled Chicken Rollade met Mango Curry Chutney

Ingrediënten

Kippendijen, kalkoenfilet en Indian Ribroast (01231K) met Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454POT) van Epos.

Pulled Pork runderrollade met Noten-tapenade 

Ingrediënten

Procureur, rundvlees (deksel bovenbil en Knoflookpeper (04215K), Bistrosaus Salsa Di Nocci (08455POT01)en Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt rood (07952) van Epos.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Menig collega ging u voor in de EPOS-rubriek ‘een idee van twee’. Versspecialisten delen op deze pagina’s met de lezers van Vers-inspiratie hun favoriete recepten, vertellen over hun bedrijf, waar ze trots op zijn en waar ze hun inspiratie vandaan halen. Heeft u ook een leuk recept met Epos-producten en krijgt u daar enthousiaste reacties op van uw klanten? Meld u dan aan: misschien wordt ook u gekozen voor één van de uitgaves.

www.epos-specerijen.nl 

- Publicatiedatum: 17 January 2016

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl