‘Gekke namen doen wonderen!’

Marco Vreugdenhil, eigenaar van Slagerij Vreugdenhil is graag bezig met zijn assortiment. “Ik kijk altijd en overal om me heen; of het nu een viswinkel, slagerij, restaurant is. Als ik iets goeds zie, neem ik het op. Maar ik geef er wél altijd mijn eigen draai aan.” 

Het assortiment in de slagerij is belangrijk, natuurlijk. Maar wat voor Marco het slagersvak vooral zo mooi maakt, is de communicatie met klanten. “Ik wil in de winkel een beetje een huiskamergevoel creëren. Klanten komen hier niet alleen voor de producten, maar ook voor een ‘praatje-pot’. De wijk Bolnes is binnen Ridderkerk een plaatsje op zich. Dat ‘ons kent ons-gevoel’ zorgt ervoor dat het hier altijd gezellig is.”

Ongedwongen

Ook gekke namen geven aan de specialiteiten en gerechten doet wonderen, weet Marco. “Zowel voor de verkoop als voor het bevorderen van die ongedwongen sfeer. Zo is mijn ‘Gek op wielen’ (een spies van drie stukken biefstuk met een spekje eromheen) een hardloper, en ook de ‘Kip op stok’ loopt als een tierelier,” aldus de goedlachse slager. Marco is zich ervan bewust: hij doet het niet alleen. “Ik ben echt trots op mijn team,” zegt hij. “Ze werken keihard, we doen het echt samen.”

Marco werkt al vanaf de dag dat hij begon met de kruiden van Epos. “Inmiddels ben ik 30 jaar verder en nog steeds blij met hun smaken, service en vernieuwingen. Ik heb wel eens andere kruiden geprobeerd hoor, maar toen kreeg ik gelijk commentaar van mijn klanten,” zegt hij. En vervolgt: “Soms heb ik wel wat te veel kruiden staan, wie kent dat niet? Laatst zag ik weer zo’n emmer, en dacht ‘wat zal ik er eens van maken’? Rayonmanager Johan Groenenberg van Epos en ik zijn samen gaan brainstormen, dan komen de ideeën vanzelf. Het resultaat is onder andere de ‘Thaise Meat-Friet’. Het is een origineel en veelzijdig gehaktartikel geworden, heel lekker voor in de hapjespan.”

Bron: Vakblad Vers-inspiratie juni 2016

Chai Hai Happers

Ingrediënten

Kippendijen, Grillmix E (02093K), Spaanse Topping (08165K) en Babi Pangangsaus (08011K)

Thaise Meat-Friet

Ingrediënten

Kinnebak, Magermet, Baconburgermix (02024K), Colorozozout (04073K), Vicosol (04038K) en Thaise Currysaus (08178K)

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Menig collega ging u voor in de EPOS-rubriek ‘een idee van twee’. Versspecialisten delen op deze pagina’s met de lezers van Vers-inspiratie hun favoriete recepten, vertellen over hun bedrijf, waar ze trots op zijn en waar ze hun inspiratie vandaan halen. Heeft u ook een leuk recept met Epos-producten en krijgt u daar enthousiaste reacties op van uw klanten? Meld u dan aan: misschien wordt ook u gekozen voor één van de uitgaves.

www.epos-specerijen.nl 

- Publicatiedatum: 20 June 2016

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl