Vers-inspiratie bestaat bijna 1 jaar. Tijd voor een vooruitblik. Waar gaan we naartoe? Wat kunnen we verbeteren? Jullie kunnen ons daarbij helpen! 

Wij houden, net als jullie, graag feeling met onze doelgroep. Als slager, poelier, bakker, groentespecialist en visspecialist praat je met je klant: je vraagt eens door, je vangt wat op en gebruikt die informatie om je winkel continu te verbeteren. Dat willen wij ook! Bij gebrek aan een fysieke winkel pakken we het alleen wat anders aan.  

Een lezersonderzoek

Begin 2016 hield vakblad Vers&Vers op te bestaan. Waarom? Niet omdat de behoefte aan informatie van versspecialisten opeens verzadigd was. Integendeel!
Die behoefte blijkt alleen maar toe te nemen. Dat bleek uit een uitgebreid lezersonderzoek, waarin we de wensen van de ambachtelijke versspecialist inventariseerden. De resultaten hebben we vertaald naar een nieuw concept: Vers-inspiratie. Vers&Vers dat al 20 jaar bestond, kreeg een frisse look en een nieuwe naam: Vers-inspiratie, net als de nieuwe site die bomvol informatie staat.   

Geef je mening!

Tijd voor een nieuw onderzoek, waarbij we graag horen of we aan jouw wensen voldoen en of er nog verbeterpunten zijn. Ook willen we graag je mening over het platform www.vers-inspiratie.nl Vul de survey in en maak kans op een bedrijfsreportage in het vakblad of een Samsung tablet, ter beschikking gesteld door FAK Nederland. Het invullen van de vragenlijst kost slechts 5 minuten van je tijd. Wij danken je hartelijk voor jouw medewerking!

Start het lezersonderzoek op: survey.b2bcommunications.nl

Foto: ©Rasulov/Shutterstock.com

© vakblad Vers-inspiratie - een uitgave van b2b Communications BV - (026) 370 00 27 - Publicatiedatum: 24 October 2016

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl