ReflexSystems Nederland

Easy. For sure.

ReflexSystems biedt automatiseringsoplossingen voor de foodindustrie. Halverwege de jaren 90 ontstond ReflexSystems uit twee bedrijven die hun sporen al ruimschoots verdiend hadden in de foodindustrie. ReflexSystems is geen typisch software bedrijf: onze uitdaging ligt in de ultieme (betaalbare) koppeling van praktijk en automatisering. ReflexSystems volgt de praktijk als geen ander en dit zie je terug in de softwarepakketten en hardware oplossingen van het bedrijf. ReflexSystems brengt totaaloplossingen op de markt onder namen zoals: Reflex 3000 en Flex 3000.

Wie met onze systemen werkt, ervaart direct ons motto ‘Easy. For sure.’ Ons uitgangspunt is dat iedereen met onze systemen moet kunnen werken. Gebruiksvriendelijkheid zit in onze roots. 

Producten

Productontwikkeling staat bij ReflexSystems hoog in het vaandel. Daarbij gaat het – hoe kan het ook anders – om puur praktische oplossingen. Er wordt gewerkt vanuit de gedachte dat men het leven van de klanten makkelijker wil maken. ReflexSystems is dan ook voortdurend bezig de bestaande software aan te passen en nieuwe producten te bedenken om bedrijven praktische ondersteuning te bieden bij hun bedrijfsprocessen.
ReflexSystems bedenkt weliswaar oplossingen vanuit de dagelijkse praktijk van de foodindustrie, maar ook wet- en regelgeving speelt een rol bij de productontwikkeling. Om invulling te kunnen geven aan de tracking- en tracings eisen het Reflex 3000-systeem voorzien van een speciale module op dat gebied. Ook voor eenvoudig orders ingeven, recepturen beheren en prijskaartjes printen zijn oplossingen bedacht welke volledig aansluiten bij uw praktijk. 

Online bestellen

Voor klanten die de mogelijkheid van online bestellen willen introduceren, heeft ReflexSystems een speciale “kant en klaar” internetbestelmodule aan het pakket toegevoegd. Deze kan binnen een dag online staan in uw eigen huisstijl! De webshop is tevens voorzien van diverse bestel app’s, zodat uw klanten direct vanaf hun smart Phone bij u kunnen bestellen. 

Weegschalen en registratieterminals

Voor een uitgebalanceerde organisatie is een goed registratiesysteem van wezenlijk belang. Voor de foodbranche is er zo’n systeem: de volledig in eigenhuis ontwikkelde  Flex 3000. Dus geen gezeur met externe leveranciers. De Flex 3000 is naadloos geïntegreerd met Reflex 3000 het softwarepakket voor de foodbranche. Een helder, overzichtelijk ontwerp is voor een registratiesysteem een eerste vereiste. Daarnaast is een robuuste, vocht- en vuilbestendige behuizing van groot belang. De Flex 3000 voldoet ruimschoots aan de eisen die aan een industriële terminal gesteld worden. Naast het spatwaterdichte touchscreen en de zware stalen behuizing is vooral het grote scherm opvallend aan de Flex 3000 XL. Tevens ontwikkeld en levert Reflex volledig RVS weegschalen van 3 tot 3000 kilogram.

Service

Naast de hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en goede prijs-kwaliteitverhouding is service voor ReflexSystems in toenemende mate belangrijk om zich te onderscheiden van concurrenten. Service verlenen is voor u en ons onder meer belangrijk om de kwaliteit van de producten – en dus ook van de software – op een hoger niveau te krijgen. Met haar ruim 50 medewerkers kan ReflexSystems u de aandacht geven die u als klant verdient!

Bedrijfs gegevens

Bedrijfsnaam : ReflexSystems Nederland
Adres : Transistorstraat 90
Postcode : 1322 CH
Plaats : ALMERE
Postbus :
Postcode :
Plaats :
Telefoon alg. : +31(0) 36 535 80 70
E-mail alg. : info@reflex-systems.nl
Website : www.reflex-systems.nl

Wie, wat en waar

Focus op food

Wij bieden de foodindustrie intelligente automatiseringsoplossingen waaronder met Reflex 3000 een zeer uitgebreid softwarepakket voor alle bedrijfsprocessen en het registratiesysteem Flex 3000. Beide systemen zijn uiterst gebruiksvriendelijk dankzij een scherpe toespitsing op de praktijk.

Door onze focus op de foodindustrie hebben we automatiseringsoplossingen voor vrijwel alle branches. Door de modulere opbouw van onze softwareoplossing is er voor iedere vraag een betaalbare oplossing waarbij er geen concessies gedaan hoeft te worden op functionaliteit. Maak kennis met onze producten en diensten en neem gerust contact met ons op als u wilt weten wat ReflexSystems voor u kan betekenen. 

ReflexSystems-Bolscher-vlees
ReflexSystems-Grolleman-vrieshuis
ReflexSystems-Eetgemak-maaltijden
ReflexSystems-Huuskens-agf
ReflexSystems-Huuskens-polsscanner
ReflexSystems-Parlevliet-vis

Copyright 2018 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...