b2b Communications BV

Communicatiespecialisten in de food & foodindustrie

Bij het opzetten van een marketingcampagne komt veel kijken. Het huidige medialandschap kenmerkt zich door beweging en dynamiek. Er zijn de afgelopen 10 jaar steeds meer mediakanalen bijgekomen. Om klanten te bereiken is het essentieel om marketing crossmediaal in te zetten. De klanten zijn kritisch, stellen vragen en gaan ook zelf op zoek naar eerlijke informatie. Social media zijn een wezenlijk onderdeel van hun dagelijks leven. Hun winkelgedrag en het betalingsverkeer speelt zich meer en meer online af. Tegelijkertijd is er behoefte aan écht contact. Face-to-face, eerlijk en open, persoonlijk.

Crossmediaal

Met het netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV), de vakbladen Voedingsindustrie, Vers-inspiratie en De Slager en de platformen: www.vers-inspiratie.nlwww.dutchfoodindustry.com en www.vakbladvoedingsindustrie.nl bereiken we de hele foodmarkt en zetten zo ook uw bedrijf op de kaart. Daarnaast voorzien wij onze klanten ook van eigen communicatiemiddelen (e-mailmarketing, relatiemagazines, cms, virtual reality, augmented reality, e-learning, 3D, Video etc).

“Onze drive is het genereren van kwalitatief goede leads voor onze relaties en we zijn continu op zoek naar middelen om dit doel te bereiken”

 

“Waar anderen puur in advertenties denken, denken wij met u mee in uw marketingstrategie. Wij zetten daarbij net een stap extra waar anderen stoppen. Onze sterke punten zijn het goed kunnen luisteren naar uw wensen, onze jarenlange ervaring en actuele kennis van alle mogelijkheden en de markt. Zo komen we tot een optimale inzet van communicatiemiddelen.”

Bedrijfs gegevens

Bedrijfsnaam : b2b Communications BV
Adres : Arnhemsestraatweg 19
Postcode : 6881 NB
Plaats : Velp Gld
Postbus : Postbus 50
Postcode : 6880 AB
Plaats : Velp Gld
Telefoon alg. : +31 (0)26 370 00 27
E-mail alg. : info@b2bcommunications.nl
Website : www.b2bcommunications.nl

Wie, wat en waar

De mensen achter b2b Communications

Van links naar rechts: Jeroen Wallbrink – Web developer Wallbrink Crossmedia, Saskia Stender – directeur b2b Communications BV,  Judith Witte – hoofdredacteur vakblad Voedingsindustrie en vakblad Vers-inspiratie, John Wallbrink – directeur Wallbrink Crossmedia groep

 

b2b-team

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...