Wallbrink Crossmedia Groep

De juiste mix in communicatie

De keuze aan communicatiemogelijkheden is enorm. Wallbrink Crossmedia Groep helpt u bij het maken van de beste keuze. U krijgt altijd een advies op maat. Onze sterke punten zijn het goed kunnen luisteren naar uw wensen, onze jarenlange ervaring en actuele kennis van alle mogelijkheden. Zo komen we tot een optimale inzet van communicatiemiddelen.

Wat betekent dit voor u? U vaart de juiste koers in uw communicatie. U bereikt met uw boodschap de doelgroep die u voor ogen heeft!

Meedenken

Wallbrink Crossmedia Groep denkt met u mee over de juiste mix van communicatiemiddelen. Wij zetten daarbij vaak net een stap extra waar anderen stoppen. Bovendien werken wij met aantrekkelijke tarieven.

Betaalbaar

Wallbrink Crossmedia Groep richt zich vooral op het midden- en grootbedrijf. Een professioneel bedrijfsimago is voor iedere onderneming van groot belang. Bij ons kunt u terecht voor alle communicatiemiddelen die daarvoor nodig zijn: van logo, visitekaartjes en een website tot communicatieadvies, nieuwsbrieven en videoproducties.

Missie en Visie

Wallbrink Crossmedia streeft ernaar een breed aanbod aan communicatiemiddelen bereikbaar te maken voor iedereen. Het gaat om alle facetten: van flyers en brochures tot websites, nieuwsbrieven en social media.

Bedrijfs gegevens

Bedrijfsnaam : Wallbrink Crossmedia Groep
Adres : Arnhemsestraatweg 19
Postcode : 6881 NB
Plaats : Velp Gld
Postbus : Postbus 50
Postcode : 6880 AB
Plaats : Velp Gld
Telefoon alg. : 026-8405644
E-mail alg. : info@wallbrinkcrossmedia.nl
Website : www.wallbrinkcrossmedia.nl

Wie, wat en waar

b2b-team

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...