Verstegen Spices & Sauces

Verstegen, with pleasure.

De foodbranche is volop in beweging. Verstegen is dat ook. Sinds de oprichting in 1886 is Verstegen daarom altijd een belangrijke speler geweest. Dat is ruim 130 jaar anticiperen, creëren en inspireren, maar vooral het leveren van de beste kwaliteit. En dat gaat ver: tot aan de oorsprong. Het heeft Verstegen gemaakt tot wat het nu is: een actief familiebedrijf binnen alle segmenten van de foodbranche: retail, consument, ambacht, foodservice en industrie. Op basis van partnership en vertrouwen werken we met onze relaties intensief samen aan nieuwe trends, behoeften en producten. Rekening houdend met vandaag én morgen. Voedselveiligheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen vormen daarom de basis voor alles wat we doen. Dát is Verstegen. En dát is wat Verstegen voor de professional kan betekenen.

Kwaliteit & oorsprong

Op zoek naar de lekkerste kruiden en specerijen reist Verstegen de hele wereld over. Terug naar de oorsprong, waar bodemgesteldheid en klimaat bijdragen aan de beste kwaliteit. Dat is in de meeste gevallen daar waar de origine van het product ligt. Medewerkers van Verstegen bewaken het hygiënische proces en leren de boeren om hun handelswaar te behandelen met respect voor de pure smaak. Door te verhitten, dood je de micro organismen sneller, maar raak je wél veel van de etherische oliën kwijt. Dit gaat ten koste van de smaak. Bij het droogproces kijken we daarom altijd naar de beste manier om zowel smaak, kwaliteit (de etherische oliën) als de voedselveiligheid te waarborgen.”

Bedrijfs gegevens

Bedrijfsnaam : Verstegen Spices & Sauces
Adres : Industrieweg 161
Postcode : 3044 AS
Plaats : ROTTERDAM
Postbus : 11041
Postcode : 3044 AS
Plaats : ROTTERDAM
Telefoon alg. : 010-2455100
E-mail alg. : info@verstegen.nl
Website : www.verstegen.eu

Wie, wat en waar

Etherische oliën

Verstegen maalt alle kruiden en specerijen in de fabriek in Rotterdam. Tijdens het maalproces komen de etherische oliën vrij; die oliën zijn dé smaakmakers. Laat je alles in het land van herkomst malen, dan weet je niet zeker of dat wel op de juiste manier gebeurt. Bovendien zijn etherische oliën gevoelig voor de hitte en het transport naar Nederland. 
Picolier Verstegen: “Het malen is een expertise die Verstegen niet graag uit handen geeft. Door die volledig in eigen beheer te houden, kunnen we een constant hoge kwaliteit garanderen. Dat is het voordeel van 130 jaar ervaring; dan weet je inmiddels wel wat er nodig is om de allermooiste smaken en aroma’s te krijgen.”

Verstegen-pand
Verstegen-Nootmuskaat
Verstegen-peperoogst
Verstegen-pepertros

Copyright 2018 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...