Kokosschnitzel

Ingrediënten

  • Winkelklaar varkensvlees schnitzels.
  • 450 gram ketjap mains
  • 150 gram gembersiroop
  • 150 gram citroensap
  • 600 gram seroendeng (kokosstrooisel)
  • Winkelklaar varkensvlees schnitzels.,
  • 450 gram ketjap mains,
  • 150 gram gembersiroop,
  • 150 gram citroensap,
  • 600 gram seroendeng (kokosstrooisel)

Bereiding

  • Weeg eerst alle ingrediënten nauwkeurig af en zet ze gereed. Roer de ketjap, de siroop en het citroensap door elkaar en meng het vlees goed door de marinade; laat afgedekt met een folie minstens 5 uur in de koelcel marineren. Neem het vlees uit de marinade, laat het wat uitlekken in een vergiet en wentel het vlees door de seroendeng.

  • Presenteer deze gemarineerde kokosschnitzel in een zwarte schaal in de toonbank met prijs en naamaanduiding. Zorg dat de schaal altijd goed gevuld is en dat er altijd een schone uitscheplepel bij is. Of presenteer deze gemarineerde kokosschnitzel op gourmet schalen in de toonbank.

  • Verhit een klontje boter in een pannetje en roerbak wat vlees bruin en gaar; bak eventueel stukjes ananas of plakjes banaan kort mee.

Terug naar boven