Download recept

Kokosschnitzel

Bereiding

Weeg eerst alle ingrediënten nauwkeurig af en zet ze gereed. Roer de ketjap, de siroop en het citroensap door elkaar en meng het vlees goed door de marinade; laat afgedekt met een folie minstens 5 uur in de koelcel marineren. Neem het vlees uit de marinade, laat het wat uitlekken in een vergiet en wentel het vlees door de seroendeng.

Presentatie

Presenteer deze gemarineerde kokosschnitzel in een zwarte schaal in de toonbank met prijs en naamaanduiding. Zorg dat de schaal altijd goed gevuld is en dat er altijd een schone uitscheplepel bij is. 
Of presenteer deze gemarineerde kokosschnitzel op gourmet schalen in de toonbank.

Tip voor de consument

Verhit een klontje boter in een pannetje en roerbak wat vlees bruin en gaar;bak eventueel stukjes ananas of plakjes banaan kort mee.

 

Foto: ©Ingrid Balabanova/Shutterstock.com

Grondstoffen

Winkelklaar varkensvlees schnitzels.

Ingrediënten voor 1 kg vlees

450 gram

ketjap mains

150 gram

gembersiroop

150 gram

citroensap

Om te paneren

600 gram

seroendeng(= kokosstrooisel)

© Recept Pierre Heijnen

Copyright 2019 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...