Bruschetta Culinair

Ingrediënten

  • 1000 gram malse biefstuk
  • 100 gram Bistro Kruidenolie Knoflook-peper (07043)
  • 500 gram haricots verts /sperziebonen
  • 20 plakjes 0ntbijtspek/katenspek
  • 10 satéspiesen (hout of ijzer)
  • 1000 gram malse biefstuk,
  • 100 gram Bistro Kruidenolie Knoflook-peper (07043),
  • 500 gram haricots verts /sperziebonen,
  • 20 plakjes 0ntbijtspek/katenspek,
  • 10 satéspiesen (hout of ijzer)

Bereiding

  • Snijd de biefstuk in blokken en meng met de Bistro Kruidenolie. Kook de haricots verts of sperziebonen beetgaar en laat afkoelen. Maak mooie bundeltjes door de boontjes met ontbijt- of katenspek te omwikkelen. Rijg de spiesen om en om met de gemarineerde biefstuk en bonenrolletjes. Presenteer op een mooie schaal.

  • Bak 4 tot 5 minuten om en om in de koekenpan met een beetje roomboter. Lekker met gebakken aardappeltjes en appelmoes. De Bruschetta Culinair is ook heel geschikt voor de bereiding op de barbecue. 

Terug naar boven