Download recept

Bruschetta Culinair

Bereiding

Snijd de biefstuk in blokken en meng met de Bistro Kruidenolie. Kook de haricots verts of sperziebonen beetgaar en laat afkoelen. Maak mooie bundeltjes door de boontjes met ontbijt- of katenspek te omwikkelen. Rijg de spiesen om en om met de gemarineerde biefstuk en bonenrolletjes. Presenteer op een mooie schaal.

Consument

Bak 4 tot 5 minuten om en om in de koekenpan met een beetje roomboter. Lekker met gebakken aardappeltjes en appelmoes. De Bruschetta Culinair is ook heel geschikt voor de bereiding op de barbecue. 

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Foto: © Roel Dijkstra fotografie

Samenstelling

1000 gram

malse biefstuk

100 gram

Bistro Kruidenolie Knoflook-peper (07043)

500 gram

haricots verts /sperziebonen

20 plakjes

0ntbijtspek/katenspek

10

satéspiesen (hout of ijzer)

© Recept van Uw Slager Molendijk in Spijkenisse

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...