Spies Epos

Ingrediënten

  • 2 kilo Schouderfilet in blokken
  • 120 gram Bistro Kruidenolie Bombay (07033K2.50)
  • 2 gram Zout
  • 20 gram Lente Ui (in ringen)
  • 15 gram Citroensap
  • 10 gram Citroenschil
  • 2 kilo Schouderfilet in blokken,
  • 120 gram Bistro Kruidenolie Bombay (07033K2.50),
  • 2 gram Zout,
  • 20 gram Lente Ui (in ringen),
  • 15 gram Citroensap,
  • 10 gram Citroenschil

Benodigheden

  • Saté prikkers

Bereiding

  • Vermeng de blokken schouderfilet de ingrediënten. Laat dit minimaal 12 uur marineren in een vacuümzak. Rijg de blokjes vervolgens aan de satéprikker.  

  • Gaar de saté op de BBQ gedurende 10 minuten

Terug naar boven