Download recept

Spies Epos

Bereiden

Vermeng de blokken schouderfilet de ingrediënten. Laat dit minimaal 12 uur marineren in een vacuümzak. Rijg de blokjes vervolgens aan de satéprikker.  

Consument

Gaar de saté op de BBQ gedurende 10 minuten

Foto: ©VanVlietFotografie

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Samenstelling

2 kilo

Schouderfilet in blokken

120 gram

Bistro Kruidenolie Bombay (07033K2.50)

2 gram

Zout

20 gram

Lente Ui (in ringen)

15 gram

Citroensap

10 gram

Citroenschil

 

Saté prikkers

©Slagerij Lucas de Pruis

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...