Download recept

Valencia Spies

Bereiding

Snijd de kippendijen in blokjes en marineer deze met 80 gram Valencia kruidenolie. Snijd de courgette en de rode ui in plakjes van ca. 6 mm. Rijg vervolgens de gemarineerde kippendijen, courgette en ui, om en om aan het satéstokje. Prik als laatste een kastanje champignon op de prikker. Garneer eventueel met blaadjes mint.

Consument

Gaar de spiesjes op indirecte wijze op de BBQ gedurende 8 a 10 minuten.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Samenstelling

1000 gram

kippendijen of kalkoenfilet

80 gram

Bistro kruidenolie Valencia (07240K)

1

courgette

3

rode uien

12

kastanje champignons

1

bakje Mint

© Keurslager Steltenpool

Copyright 2019 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...