Download recept

Gehakt Taart

Bereiden

Meng de ingrediënten voor het gehaktdeeg. Bedek een taartvorm met de pancetta, verdeel de helft van het gehaktdeeg in de vorm, bestrijk dit met de tussenlaag en verdeel vervolgens voorzichtig de andere helft van de gehaktmix in de vorm. Gaar de taart op 80 graden, 40% stoom gedurende 80 minuten.

Verwarm de taartpunten in een voorverwarmde oven op 150 graden gedurende 10 minuten. Maar ook koud zijn ze lekker!

Foto: ©VanVlietFotografie

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Samenstelling

1000 gram

Varkensgehakt

150 gram

Blank paneer

17 gram

Colorozozout

1 gram

Foelie gemalen

5 gram

Fosfaat

2 gram

Witte peper gemalen

20 gram

Herbes de Provence zonder zout

 

Herbes de Provence weken in 150 gram water

Tussenlaag

100 gram

Bistro Kruidenolie Groene Pesto (07058K2.50)

Overige benodigdheden

10 plakken

Pancetta gesneden als vleeswaar

1

Taartvorm/Springvorm 20 cm doorsnede

©Slagerij Lucas de Pruis

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...