Carpaccio wraps

Ingrediënten

  • Wrap/Tortilla vel
  • Bistro saus salsa di nocce (08455POT01)
  • Tartaar saus (08264K2.50)
  • Bos ui
  • Rucola
  • Sla
  • Gebraden rosbief
  • Wrap/Tortilla vel,
  • Bistro saus salsa di nocce (08455POT01),
  • Tartaar saus (08264K2.50),
  • Bos ui,
  • Rucola,
  • Sla,
  • Gebraden rosbief

Bereiding

  • De wrap vullen met 1 a 2 eetlepels salsa di nocce. 0ngeveer 50 gram rosbief, iets bosui en rucola verdelen op de onderste helft van de wrap. Bovenste deel van de wrap insmeren met tartaar saus. De wrap oprollen en de ingesmeerde rand met tartaar saus moet blijven plakken.

  • De wrap schuin in 2en snijden (eventueel bovenkant met BKO Groene Pesto en Bruchettamix decoreren).Of de wrap in stukjes snijden van 1,5 cm en presenteren op alu schaaltje.

  • De wrap niet verwarmen, deze dient koud gegeten te worden.

Terug naar boven