Download recept

Gerookte kipfilet wrap

Werkwijze

De wrap vullen met 1 a 2 eetlepels salsa di nocce. 0ngeveer 50 gram rosbief, iets bosui en rucola verdelen op de onderste helft van de wrap. Bovenste deel van de wrap insmeren met tartaar saus. De wrap oprollen en de ingesmeerde rand met tartaar saus moet blijven plakken.

Presentatie

De wrap schuin in 2en snijden (eventueel bovenkant met BKO Groene Pesto en Bruchettamix decoreren).
Of de wrap in stukjes snijden van 1,5 cm en presenteren op alu schaaltje.

De wrap niet verwarmen, deze dient koud gegeten te worden.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Samenstelling 

Wrap/Tortilla vel
Bistro saus salsa di nocce 08455POT01
Tartaar saus 08264K2.50
Bos ui 
Rucola sla
Gerookte kipfilet

© Recept en foto van Keurslagerij Groot

Copyright 2019 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...