Download recept

Zoetelief Skyscraper

Paprika, aubergine met schapenkaas

Bereidingswijze

De paprika en aubergine schoon maken en in kleine vierkante stukken snijden. In een koekenpan de olijfolie verhitten en de groenten krokant aanbraden. Met de balsamico afblussen, de majoraan, zout en peper toevoegen. Alles in een passende schaal overbrengen en de schapenkaas over de paprika en aubergine verbrokkelen. Met de geroosterde pijnboompitten en de olijfringetjes bestrooien (garneren).

 

Foto: ©Civil/Shutterstock.com

Ingrediënten

Voor 4 personen

4

paprika’s 2 rode 2 gele

1

aubergine

100 ml

olijfolie

50 ml

Balsamico donkere

5 gr

verse majoraan, gewassen en fijn gehakt

1 mespuntje

zeezout

1 mespuntje

witte peper ,uit de molen

100 gr

schapenkaas (opletten dat het echte kaas van schapenmelk is)

50 gr

zwarte olijven, in ringentjes snijden

30 gr

pijnboompitten, geroosterd

© Recept Pierre Heijnen

Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...