De paprika en aubergine schoon maken en in kleine vierkante stukken snijden. In een koekenpan de olijfolie verhitten en de groenten krokant aanbraden. Met de balsamico afblussen, de majoraan, zout en peper toevoegen. Alles in een passende schaal overbrengen en de schapenkaas over de paprika en aubergine verbrokkelen. Met de geroosterde pijnboompitten en de olijfringetjes bestrooien (garneren).
Foto: ©Civil/Shutterstock.com
Voor 4 personen
4 |
paprika’s 2 rode 2 gele |
1 |
aubergine |
100 ml |
olijfolie |
50 ml |
Balsamico donkere |
5 gr |
verse majoraan, gewassen en fijn gehakt |
1 mespuntje |
zeezout |
1 mespuntje |
witte peper ,uit de molen |
100 gr |
schapenkaas (opletten dat het echte kaas van schapenmelk is) |
50 gr |
zwarte olijven, in ringentjes snijden |
30 gr |
pijnboompitten, geroosterd |
Copyright 2021 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl
Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep
Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl
De recepten worden voor u opgezocht...