Paprika, aubergine met schapenkaas

Ingrediënten

  • Voor 4 personen
  • 2 gele paprika's
  • 2 rode paprika's
  • 1 aubergine
  • 100 ml olijfolie
  • 50 ml Balsamico donkere
  • 5 gr verse majoraan, gewassen en fijn gehakt
  • 1 mespuntje zeezout
  • 1 mespuntje witte peper ,uit de molen
  • 100 gr schapenkaas (opletten dat het echte kaas van schapenmelk is)
  • 50 gr zwarte olijven, in ringentjes snijden
  • 30 gr pijnboompitten, geroosterd
  • Voor 4 personen,
  • 2 gele paprika's,
  • 2 rode paprika's,
  • 1 aubergine,
  • 100 ml olijfolie,
  • 50 ml Balsamico donkere,
  • 5 gr verse majoraan, gewassen en fijn gehakt,
  • 1 mespuntje zeezout,
  • 1 mespuntje witte peper ,uit de molen,
  • 100 gr schapenkaas (opletten dat het echte kaas van schapenmelk is),
  • 50 gr zwarte olijven, in ringentjes snijden,
  • 30 gr pijnboompitten, geroosterd

Bereiding

  • De paprika en aubergine schoon maken en in kleine vierkante stukken snijden. In een koekenpan de olijfolie verhitten en de groenten krokant aanbraden. Met de balsamico afblussen, de majoraan, zout en peper toevoegen. Alles in een passende schaal overbrengen en de schapenkaas over de paprika en aubergine verbrokkelen.

  • Met de geroosterde pijnboompitten en de olijfringetjes bestrooien (garneren).

Terug naar boven