Download recept

Ajam Peking

Bereiding

Snijd de dijen in stukjes en kruid deze met de Chinese Roaststeakgekruid en Perfecto. Meng de groenten en de Pekingsaus door het geheel. Vacumeer het mengsel in een grote vacuümzak en druk deze mooi plat. Steamer voorverwarmen op 85 graden 100% stoom. Gaar het geheel 30 tot 35 minuten. Afkoelen onder koud stromend water.

Consument

Verwarm het gerecht in de magnetron gedurende 3 minuten.
Verkoop er Gekruide Rijst (09090K) bij.

 

De ondernemer en EPOS: een idee van twee


Foto: ©Marcel van Hoorn

Samenstelling

1000 gr

kippendijen

800 gr

Chinese wokgroenten; prei, wortel, paprika, bosui

60 gr

Chinese Roaststeakgekruid (01066K)

30 gr

Perfecto (04336K)

1000 gr

Pekingsaus (80050K)

 

vacuümzak

© Recept van Slagerij Veugen uit Beek

Copyright 2020 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...