Download recept

Babi Semoor

Bereiding

Snijd het varkensvlees in blokken en meng de Perfecto erdoor. Voeg daarna de Semoor saus toe. Vacumeer dit en gaar het vlees 12 uur op 70 graden in de kookketel, of gebruik het stoofvlees programma van uw steamer. Lekker met Gekruide rijst (09090K)

Consument 

Verwarm het gerecht thuis ongeveer 5 minuten in de magnetron. 

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Beeld : © Peter Roek

Ingrediënten

1 kilo

schouderfilet en speklappen

400 gram

Semoor saus (80083K)

20 gram

Perfecto (04336K)

© vakblad Vers-inspiratie - een uitgave van b2b Communications BV - (026) 370 00 27

Copyright 2019 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...