Download recept

Beef & Truffel

Bereiden

Snijd de kogelbiefstuk in reepjes marineer deze met 65 gram Bistro Kruidenolie Truffel (07235K). Snijd de bosui in ringen en de paprika’s in vierkante stukken. Snijd als laatste de kastanjechampignons in plakjes en marineer deze met 15 gram Bistro Kruidenolie Truffel (dit is tegen het verkleuren van de champignons). Meng vervolgens alle ingrediënten door elkaar. Garneer met grof gesneden bieslook. 
Thuis bakt de consument de reepjes in 3 minuten mooi rosé.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Samenstelling

1000 gram

kogelbiefstuk

80 gram

Bistro Kruidenolie Truffel (07235K)

30 gram

bosui

100 gram

rode en gele paprika

200 gram

kastanjechampignons

 

verse bieslook

© Keurslager Steltenpool

Copyright 2019 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...