Download recept

Boeren stoofpot

Bereiding

Gaar de groenten beetgaar in de steamer.
Koel de gegaarde groenten goed terug en vermeng daarna met alle resterende ingrediënten. 
Verdeel in een grote ovenschaal of in 1 of 2 persoons ready to cook bakjes en garneer met geraspte kaas. Gratineer gedurende 5 minuten in de oven op 220°C totdat de kaas gesmolten is. Bestrooi na het bakken met wat poesta decoratiemix en verse bosui ringetjes.

Consument

Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 130°C gedurende 30 minuten. Of 5 minuten in de magnetron op 800 Watt.

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Ingrediënten

1 kilogram

gegaarde runderpoulet (sous vide gegaard)

1 kilogram

aardappel schijfjes gegaard

1500 gram

wortel-spruitjes-paprika-rode ui

1500 gram

Goulash saus (08066)

 

Poesta decoratiemix (02280)

 

Ringetjes verse bosui

© Dit recept is van Schreurs Vers en Vleesboerderij

Copyright 2018 vers-inspiratie.nl | All Rights Reserved | vers-inspiratie.nl

Vers-inspiratie is een project van b2b Communications. Powered by Wallbrink Crossmedia Groep

Advertentietarieven | Privacystatement | Email saskia@b2bcommunications.nl

De recepten worden voor u opgezocht...